Welkom bij Roy van Dijk ( RvD ) Elektra service


Werkzaamheden in en rond uw woning:

Wij kunnen u in alles ontzorgen betreft elektrotechnische werkzaamheden.

Vanaf het eerste contact tot de oplevering heeft u maar te maken met 1 persoon, Roy komt zelf de werkzaamheden opnemen en maak de offerte zoals besproken tijdens de afspraak. Na akkoord worden de nodige materialen besteld en plannen we hierna een datum in voor het uitvoeren, waarna we streven de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd op te leveren.


Groepenkasten:

Groepenkasten zijn er in vele uitvoeringen en van veel verschillende merken, mocht er bij u door ons een groepenkast vervangen of uitgebreid worden gebruiken we altijd goed gekeurd materiaal en werken we volgens de geldige normen van de NEN-1010. Na het uitvoeren krijgt u altijd 10 jaar garantie op het materiaal en de aangesloten installatie delen. 


Stopcontacten en schakelaars:


Hier zijn ook vele keuzes in model, kleur en merk, standaard keuzes zijn vaak van de merken Gira en Niko. Het schakelmateriaal is het geen wat iedereen altijd ziet, de inbouwdoos, bedrading en centraal-doos zijn eigenlijk net zo belangrijk maar altijd weggewerkt in de muur en in het plafond.

Wij doen alle werkzaamheden zelf, kijken en bespreken hoeveel en waar u de stopcontacten, schakelaars en dimmers wilt hebben. Verwerken dit in een tekening dan word het afgetekend op de muren. Het boren van de dozen en slijpen van de sleuven is dan de eerste stap. Hierna plakken we de dozen in de muren en leggen de leidingen vanaf de centraal-doos of de groepenkast.


De leidingen voorzien we van de juiste bedrading waarna de bedrading aan elkaar aan sluiten en monteren het schakelmateriaal of in de muur.
E-mailen
Bellen